Waterpolo Teams

Hydrofiel heeft op dit moment vijf teams in de KNZB competitie.

Heren 1

De Heren 1 speelt op dit moment derde klasse bond. De Heren 1 bestaat uit meer ervaren waterpolospelers en jonge talenten. 

Hydrofiel H1

Heren 2

De Heren 2 speelt op dit moment derde klasse district. Het team bestaat momenteel voornamelijk uit studenten. Een leuke mix en een hecht team. Vanuit de Heren 2 is er de kans om door te stromen naar de Heren 1. Heren 2 doet na de training of wedstrijd nog graag een biertje!

Teamfoto Heren 2

Heren 3

Heren 3 speelt momenteel vierde klasse district. Het team bestaat voornamelijk uit oud-studenten. Deze mannen hebben veel spelervaring en spelen al lang in ongeveer dezelfde samenstelling bij Hydrofiel!

Dames 1

Het damesteam speelt eerste klasse district in regio Oost. Dames 1 is een hecht team dat voornamelijk bestaat uit studenten. De meeste dames uit dit team hebben al wat waterpolo ervaring en kunnen daarom goed meedraaien in de eerste klasse. 

Dames 2

Sinds dit seizoen hebben we ook weer een tweede dames team. Dit team speelt in de derde klasse en is een combinatie tussen meer ervaren speelsters en dames die net beginnen met waterpolo. Iedere training gaan de dames in dit team beter spelen en dat is erg leuk om te zien.